Szoljon podcast

2023.11.29. 15:40

Országjárásba kezdett a Fidesz, Mezőtúron járt az agrárminiszter

Az ország függetlensége mellett hazánk élelmiszer-ellátásának szuverenitását is meg kell védeni – hangsúlyozta Mezőtúron Nagy István agrárminiszter, aki lakossági fórumon is részt vett kedd este a közösségi házban.

Molnár-Révész Erika

Herczeg Zsolt, a térség országgyűlési képviselője és Nagy István agrárminiszter tartott sajtótájékoztatót és lakossági fórumot kedd este Mezőtúron

Fotó: Szabó Ferenc

A legújabb nemzeti konzultáció kitöltésének fontosságára hívja fel a figyelmet az elkövetkezendő időszakban a kormánypárt, az országjárás soron következő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei állomása Mezőtúr volt, ahol Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő fogadta kedden Nagy István agrárminisztert.

Az agrártárca vezetője elmondta, szuverenitási küzdelmünk miatt komoly támadások érik Brüsszelből az országot, mert hazánk továbbra is kitart függetlensége, mellett, például, hogy illegálisan érkező migránsokat nem enged be az országba, LMBTQ-propagandát pedig az oktatási intézményekbe.

– Miért kell elvitatniuk, hogy a gyermeknevelés számunkra szent dolog, és az a család feladata? Miért nem dönthetjük el mi, saját magunk, hogy az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékeket beengedjük-e korlátlanul? Miért tennénk le arról, hogy megvédjük a hazai piacokat? Hiszen nekünk fontos a hagyományos mezőgazdasági termelés és a gazdák, és az, hogy élelmiszer szuverenitásunkat meg tudjuk védeni – hangsúlyozta a miniszter.

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában