Programajánló

2023.11.02. 17:00

Szellemvadászattal is kecsegtet a péntek

Izgalmas programokkal készülnek a Jászkunságban.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Szolnokon a Napsugár Gyermekházban reggel 9 és 10.15 között decoupage falidísz készítésére várják az érdeklődőket az őszi szünidei programok keretében. Ugyanitt, délután 13 és 14.15 óra között textil tököt is lehet majd készíteni. 

A Verseghy Ferenc Könyvtárban is folytatódnak a szünidei programok, reggel 9 és 12 óra között okos játékos délelőttöt tartanak, 10 és 17 óra között szellemvadászatot, 14-től 17 óráig a Barbiek csapnak össze a szuperhősökkel. Ugyanekkor az Elhagyatott helyek nyomában című virtuális kalandozáson is részt lehet venni. 

10 és 12 óra között a Pelikán bevásárlóközpontban közlekedésbiztonsági programra várja az édeklődőket a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság Light Friday Szolnokon címmel. Az eseményen fényvisszaverő prizmát, mellényt és karpántot, valamint kerékpáros csengőt és lámpaszettet is osztanak. 

A TISZApART Moziban 18 órától Tisza-tó – Az ember alkotta paradicsom című film közönségtalálkozóval egybekötött vetítésére várják az érdeklődőket. A vendégek Szendőfi Balázs és Ljasuk Dimitry, a film alkotói lesznek.

Kunszentmártonban 14 órától tudományos előadás kezdődik Ond vezér utódai címmel a helyi Kaszinóban. Az előadók, Szarka József és Szaszkó Elek történészek új kutatási eredményekről is beszámolnak majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában