Fejlesztés

2023.11.27. 18:30

Új csarnokot épített és korszerűsítette a gyártási technológiát a Jász Intertrans Kft.

A fejlesztések segítik az üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást.

Illés Anita

Jász Krisztián, a Jász Intertrans Kft. ügyvezetője bemutatta a projekt keretében megvalósult fejlesztéseket

Forrás: Beküldött fotó

Több mint kétszázmillió forintos fejlesztést valósított meg a Jász Intertrans Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében. A projekt ünnepélyes zárórendezvényét november 24-én tartották a cég jásziványi telephelyén. Jász Krisztián, ügyvezető bemutatta a 2011-ben alakult vállalkozást, melynek fő tevékenysége kezdetben a közúti teherszállítás volt, jelenleg pedig a fémszerkezet gyártás a fő profil, valamint csarnoképítéssel foglalkoznak.

Ismertette a közel 209 millió forint pályázati támogatásból megvalósult technológia és ingatlan fejlesztéseket, melyek az üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítik. A beruházás részeként egy 1464,29 négyzetméteres csarnokot építettek előtetővel, belső utat és parkolót létesítettek, napelemes rendszert építettek ki. Mindezeken túl eszközbeszerzést is tartalmazott a projekt, egyebek mellett félautomata kétoldali szögbevágó fűrészt, félautomata szögbevágó tárcsás darabolót, SFB 65 NC vezérlésű tüskés csőhajlító gépet, automata működtetésű porleválasztó berendezést, modern ívhegesztőket és görgőpályás szemcseszóró gépet vásároltak. A beruházás ünnepélyes átadóján Pócs János országgyűlési képviselő is részt vett, méltatta a cég sikereit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában