Összefoglaló

2023.11.28. 20:40

Ünnepélyes keretek között mutatták be a TOP 50 kiadványt Jászberényben – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Felcsillant a remény, amikor egy kommentelő furcsa bejelentést tett az eltűnt nő ügyében. A rendőröknek, valamint a figyelmes, segítőkész állampolgároknak köszönhetően a kihűléstől menekült meg egy nő Mezőtúron.

Visszatérhetnek a szépkorúak a Kossuth úti nyugdíjas klubba Martfűn. Kívül-belül megújult a Kossuth úti nyugdíjas klub épülete Martfűn, melyet a napokban hivatalosan is átadtak. A korszerűsítésnek köszönhetően az ingatlan fenntartása költséghatékonnyá vált.

Év végégig tart a szezonális fogyasztóvédelmi ellenőrzés a Jászkunságban. Érdemes körültekintőnek lenni a karácsonyi nagy bevásárlásokon. Szerencsére a fogyasztóvédelmi hatóság munkatársai résen vannak, a Jászkunságban is számos termékcsoportot ellenőriznek és figyelik az eladás körülményeit is egészen év végégig.

Fával fűtik a művelődési házat Kőtelken. Az épületet néhány éve szigetelték.

Lezárult a csapadékvízelvezető-rendszer fejlesztésének második üteme Fegyverneken. Közel 2500 folyóméter hosszan épült ki új csatornahálózat Fegyverneken, ezzel megoldottá vált három fontos belterületi út által határolt terület belvízmentesítése. A fejlesztésre azért volt szükség, mert a városban egész évben problémát jelentett a belvíz állandó jelenléte.

Olaj folyt ki egy teherautóból Mezőtúron az Északi összekötő úton, a szakemberek dolgoznak a kárelhárításon.

Meghalt Csávóka, aki a gyanú szerint a tippet adta a kegyetlen gyilkossággal végződő csépai akcióhoz. Még nem tudni minden részletet arról, hogy miként öltek meg egy idős asszonyt 2008. november 21-én Csépán, a Béke utcában. Kedden viszont újabb tárgyalást tartottak az ügyben, melyen kiderült, már az a férfi is elhunyt, aki a gyanú szerint tippet adott a rémtetthez.

Kiderült, mely cégek kerültek a vármegyei TOP 50-be. Idén immár 28. alkalommal jelent meg a vármegye gazdaságának és legjelentősebb vállalkozóinak teljesítményét elemző TOP 50 kiadvány, melyet ünnepélyes keretek között kedden mutattak be a Szatmári Rendezvényházban, Jászberényben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában