Évértékelés

2023.12.31. 06:55

A Jászkunság hírességei vallanak idei évükről, figyelje óránként frissülő sorozatunkat!

Ismét itt az év vége, búcsúzunk egy újabb esztendőtől. Vajon hogyan élték meg vármegyénk közismert személyiségei 2023-at? Milyen sikereket, örömöket, esetleg kihívásokat, bánatot hozott munkájukban és magánéletükben? Ma egész nap figyelje a Szoljon.hu-t, ahol óránként egy-egy ismert ember osztja meg gondolatait az idei esztendőről.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az óesztendő utolsó napján arról kérdezünk jó néhány, vármegyénkben élő vagy szorosan a Jászkunsághoz köthető ismert személyt, üzletembert, művészt és sportembert, hogy számukra mit hoztak a hátunk mögött hagyott hónapok, mire emlékeztek szívesen, vagy éppen mi lenne az, amit adott esetben elfelejtenének az óévből. 

Melyek voltak azok a tervek, amiket sikerült megvalósítaniuk, és melyek elvégzése maradt a jövő esztendőre? Többen is országos ismertségre tettek szert, míg néhány megkérdezettnek másféle változásokat tartogatott az év. Sokan büszkék a munkájukban elért sikerekre, míg mások a magánéletükben bekövetkezett eseményeket emelték ki a örömteli történésként. Tizenkét közismert, érdekes személyiség osztja meg tehát ma gondolatait hivatásáról és magánéletéről a Szoljon.hu olvasóival. 

Figyelje oldalunkat, óránként térségünk egy-egy meghatározó szereplője foglalja össze az idei évét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában