Programajánló

2023.12.21. 19:00

A Szeretet ebédje és többféle koncert is várja a szórakozni vágyókat pénteken a Jászkunságban

Kellemes hangulatú karácsonyi vásárok, ünnepi koncertek és műsorok várják az érdeklődőket már pénteken is a Jászkunságban.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

TISZAINOKA 16.30-tól Inokarácsony néven meghitt hangulatú adventi összejövetelt tartanak a művelődési házban. A helyi óvodások műsora után Cseh-Niczky Nikolett énekel, majd egy meglepetésvendéggel is készülnek egy másik könnyűzenei műfajban. A műsor után mákos és diós hajtottal, forralt borral és meleg teával látják vendégül a résztvevőket. 

TISZAFÜRED Az év utolsó kézműves karácsonyi vásárára készülnek Tiszafüreden december 22-én és 23-án. A pénteken és szombaton délután megszervezett eseménynek a város főtere ad otthont, ahol helyi kézműves termékekkel találkozhatnak az érdeklődők.

SZOLNOK A Kossuth téri adventi faluban a forraltborozás mellett ezen a napon este 19 órától Kiss Alexandra és Gányi István ünnepi műsorát is meg lehet tekinteni. 

JÁSZBERÉNY Délben a Szeretet ebédjére várnak mindenkit a Lehel Vezér Gimnázium udvarára. Este 20 órától az Ünnepi Pódium című programsorozat keretében a Piramis ad koncertet a Lehel Film-színházban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában