Jótékonysági nap

2023.12.09. 06:55

Felejthetetlen programokkal készülnek a Cserkei Csodatevők, Kertész Iván is fellép

Rászoruló családok karácsonyi készülődését teszi szebbé a Cserkei Csodatevők december 9-i programja. Színpadi programokat tartanak majd a helyi sportcsarnokban.

Pakainé Pusztai Nóra

Kertész Iván

Forrás: Beküldött fotó

Karácsonyváró jótékonysági napot szerveznek a Cserkei Csodatevők. December 9-re színes programokkal készülnek, a rendezvénynek ezúttal a helyi sportcsarnok ad otthont. A szervezet célja, hogy a cserkeszőlői és környékbeli rászoruló családoknak egy feledhetetlen élményt biztosítsanak. 

A polgármesteri megnyitó után, különböző tánccsoportok ropják majd a színpadon. Cseh-Nicky Niki gyermekműsorral készül és még a Mikulás is megérkezik. Délután a résztvevők Kertész Iván és a Cserkeszőlői Énekkar kíséretében díszíthetik a karácsonyfát. Fellép Nagypál Ágnes, a Táncdalfesztivál énekesnője és Bagi Zoltán, aki egy népszerű zenés televíziós műsorban is szerepelt. A napot a Karaván zenekar fergeteges koncertje zárja majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában