Adomány

2023.12.13. 19:00

Ingyen juthattak ruhaneműhöz a tiszasülyiek

Két napon át tart a szerdán kezdődött az adományholmikból rendezett ruhabörze a sülyi művelődési házban, itt adják át a rászorulóknak szánt lisztadományokat is.

Kovács Berta

Rengeteg ruhaneműt kapott a település

Forrás: Beküldött fotó

Jelentős mennyiségű adomány kapott Tiszasüly a besenyszögi családsegítő központ jóvoltából. A településre rengeteg használt ruha érkezett, gyerek, női és férfi holmi egyaránt, ezekből a művelődési házban válogathattak kedvükre a lakosok szerdán, akik érkeztek is szép számban. Aki ezen a napon nem tudott elmenni az intézménybe, annak sem kell csüggednie, a börze csütörtök délelőtt is folytatódik.

Balaton Máriától, a művelődési ház vezetőjétől megtudtuk, a ruhák és lábravalók mellett számos lakástextil is érkezett, továbbá többek között babakocsit, gyerekágyat, nehezen mozgó időseknek (kerekes járókerethez hasonló) rollátor is volt az adomány között, melyeket célirányosan kapnak meg a rászorulók, így átadták ezeket a védőnőnek, az idősek napközi otthonának.

A börzével egybekötve osztanak ki az önkormányzatnál rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülőknek lisztadományt az ünnepekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában