Boldogság

2023.12.29. 15:00

Kisfiuk gyógyulásának esélye két év minden küzdelméért kárpótolta a szolnoki családot

Szinte felfoghatatlan, ami velük történt, mondja az édesanya.

Rimóczi Ágnes

Mérhetetlen az öröm a Galó családban, összegyűlt a szükséges pénzösszeg

Fotó: Bozány Andrea

Összegyűlt a szükséges összeg, ami ahhoz kell, hogy a szolnoki kötődésű Galó Tomi génterápiában részesülhessen. A beteg kisfiú állapota javításához a Zolgensma gyógyszerre van szükség, mely a legutolsó, legkedvezőbb ajánlat szerint hétszázmillió forintba kerül. A család még mindig nehezen hiszi, hogy megtörtént a csoda.

– Amióta megtudtuk a csodálatos hírt, felváltva sírunk és nevetünk – mondta könnybe lábadt szemmel Hornischer Anikó, az édesanya. – Egyszerűen még nem tudjuk felfogni, hogy sikerült. Hihetetlen, hogy az összefogás ereje tényleg hegyeket mozgatott meg és egyik pillanatról a másikra fellélegezhetünk. Egy országnyi csodálatos ember segített nekünk. Rengeteg fantasztikus „angyal" szeretete, lemondása, áldozata van ebben a két évben. Tényleg felfoghatatlan, de mérhetetlen boldogsággal barátkozunk a gondolattal – foglalta össze érzéseiket az édesanya.

Galó Tomika a nehézségek ellenére mindig mosolyog a világra
Fotó: Bozány Andrea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában