Támogatás

2023.12.14. 08:30

Laptopot kapott a karácsonyfa alá a szorgalmas karcagi diák

A tankerület minden évben megajándékoz egy arra érdemes tanulót.

Daróczi Erzsébet

Papp Dávid Tibor meghatottan vette át Plósz Csilla Margit igazgatótól (a kép jobb szélén) a laptopot

Fotó: Daróczi Erzsébet

A Karcagi Tankerü­leti Központ karácsony előtt évek óta megajándékoz laptoppal egy-egy szorgalmas, tehetséges diákot. A Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola nevelőtestülete szorgalma, magaviselete, versenyeredményei alapján Papp Dávid Tibor gitár tanszakos növendéknek szavazta meg idén a laptopot, amelyet hétfőn Plósz Csilla Margit igazgató adott át részére szülei és az iskola tanárai előtt. 

Dávid egy óvodai hangszerbemutatón választotta a gitárt, kicsi kora óta érdeklődik a zenélés iránt, bátyja trombitán játszott, édesapja hangszerek javításával is foglalkozik. Zenetanárai szerint nagyon kitartó, szorgalmas, érzékeny lelkületű fiú, amit gitárjátékában is igyekszik kamatoztatni. Az elmúlt hét év alatt nagyon sokat fejlődött, egyre magabiztosabban lép a közönség elé hangversenyeken, versenyeken. Bár nyolcadik után, jövőre nem zenei pályára készül, informatikus vagy mérnök szeretne lenni, de a zene szeretete élete része marad. Az ajándék laptopnak nagyon örül, mert az tanulmányai során segíti majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában