Licitálás

2023.12.28. 18:30

Öt magyar labdarúgó meze került kalapács alá Homokon

A futball szerelmesei és a jótékonykodni vágyók felejthetetlen délutánt tölthettek el együtt Homokon.

Pakainé Pusztai Nóra

Törtei Tamás (jobbra) adta át a fiatal rajongónak Schäfer András mezét, melyre Balanescu Dániel (középen) ajánlotta a legmagasabb összeget

Fotó: Juhászné Ladányi Diána

Még karácsony előtt tartották a IV. Révay jótékonysági labdarúgó gálát a homoki sportcsarnokban. Az eseményről korábban hírt adtunk

Szabó Mihály a Révay György EGYMI igazgatója elégedetten foglalta össze a tapasztalatokat. 

– A gála a várakozásoknak megfelelően, jól sikerült, ám nehéz volt az időpontot megválasztani, hiszen januárban már a sztárok nem tudnak eljönni, a december vége meg nem feltétlenül szerencsés a karácsony miatt – magyarázta. Hozzátette: a jövőben a dátumot még újra átgondolják, mérlegelve a lehetőségeket.

Tököli Attila (jobbra) magyar válogatott meze is kalapács alá került Homokon
Fotó: Juhászné Ladányi Diána

Az esti árverezésen öt mez talált gazdára, több mint százan licitálhattak. Kalapács alá került Fehér Zsolt (Békéscsaba), Koncz Zsolt (Kecskemét), Remili Mohamed (Újpest), Schäfer András (Genoa) és Tököli Attila (Magyar válogatott) meze is.

Balanescu Dániel két relikviára is lecsapott Schäfer András mezéért egy kisfiú édesapjával szállt harcba. A licitálás végeztével fel is ajánlotta a fiatal rajongónak a mezt. Mint a helyszínen nyilatkozták, a tervek szerint a befolyt összegből játszótér épül majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában