Igényes falukép

2023.12.28. 08:30

Virágos Magyarország: szponzori különdíjat kapott Kőröstetétlen

Újabb elismerést kapott Kőröstetétlen. Ezúttal a szponzori különdíjat ítéltek oda a falunak a Virágos Magyarország pályázat keretében.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Újra nagyra értékelték a nyolcszáz lelkes kistelepülést a Virágos Magyarország program szervezői. A falu önkormányzata a minap jelentette be, hogy „ismét meglepetés érkezett a szervezőktől, a szakmai különdíj után ezúttal szponzori különdíjat adományoztak településünknek a 2023. évi versenyen elért kiemelkedő teljesítményünkért” – közölték. A felajánlott díj összege 100 000 forint volt.

Amint arról korábbi interjúnkban beszámoltunk, Kőröstetétlen szép eredményt ért el a legutóbbi Virágos Magyarország pályázaton, a zsűri ugyanis nekik ítélte meg a családias településért, az aktív és összetartó közösségért elnevezésű szakmai különdíjat. A Pest vármegyei község igényes arculata egyebek mellett a közfoglalkoztatottak munkájának, a különleges kültéri utcabútoroknak és dekorációknak, valamint a folyamatos virágosításnak köszönhető. Emellett nagy gondot fordítanak a kihelyezett látványelemek és saját készítésű virágállványok időszakos festésére és karbantartására egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában