Megnyílt a teázó

2024.01.24. 18:00

Kedvükre kortyolgathatnak ingyen a falvaiak

Megnyílt Rákóczifalva közösségi teázója a Varsány Közösségi Ház aulájában, alkalmat adva, hogy a betérők összeüljenek egy kis beszélgetésre.

Kovács Berta

A teázóval a közösségi életet szeretnék erősíteni

Forrás: Beküldött fotó

Megnyílt Rákóczifalva ingyenes közösségi teázója a Varsány közösségi Ház aulájában. A földszinti térben az intézmény munkatársai kimondottan e célra beszerzett asztalokat, székeket helyeztek el, vásároltak egy kis komódot, ahol a teakészítés- és ivás kellékeit – bögréket, vízforralót, cukrot teafiltereket – tárolhatják. Az intézmény által beszerzett teák mellé még dr. Kökény Veronika jegyző is ajándékozott márkás filtereket.

Az önkiszolgáló formában működő kortyolgatós lehetőség ötletét az adta, hogy a közösségi házban sokan megfordulnak, várakoznak az aulában, a szülők is itt várják ki, míg csemetéik valamilyen foglalkozáson, szakkörön vesznek részt.

A jelképes, de annál kellemesebbre sikeredett megnyitót kedd délután tartották, az alkalomra Ábel Viktor zenészt is meghívták, hogy gondoskodjon kellő hangulatról. Ő még azt is megengedte, hogy hangszerét kipróbálják a gyerekek.

Ábel Viktor hangszerét kipróbálhatták a gyerekek is a megnyitón
Forrás: Beküldött fotó

Az ifjú korosztály a teázó mellett kialakított sakkozó részlegre is ráharapott, a táblás játék mellett a kártya is előkerült.

Császiné Csáti Réka igazgatótól megtudtuk, a jövő zenéje, hogy válik majd be a teázó, mely a reményeik szerint összehozza egy kis beszélgetésre az embereket, de a várakozó szülők máris nagyon dicsérik az ötletet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában