Fejlesztés

2024.01.11. 15:00

Most is tetszetős volt, idén bővítenék a városi díszkivilágítást Mezőtúron

Véget értek az ünnepek, elkezdődött az új év. Mezőtúron is leszedik az ünnepi díszkivilágítást, mely egyébként elnyerte a városlakók tetszést.

Rimóczi Ágnes

A városban sokan dícsérték a település díszkivilágítását

Forrás: Szűcs Dániel Facebook oldala

Ezen a héten a szakemberek elkezdték leszerelni az ünnepi díszkivilágítást Mezőtúron. Ahogy arról a városvezető beszámolt, az önkormányzathoz számos pozitív visszajelzés érkezett az ünnepi fényekkel és az adventi faluval kapcsolatban.

– A „fehér karácsony” ugyan most is elmaradt, azonban bízom benne, hogy a díszkivilágítással és az adventi programokkal sikerült hozzájárulnunk az ünnepi hangulat megteremtéséhez – hangsúlyozta közösségi oldalán Szűcs Dániel. 

Díszkivilágítással is sikerült hozzájárulnunk az ünnepi hangulat megteremtéséhez
Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

A polgármester jó hírként hozzátette: idén a lehetőségekhez mérten szeretnék bővíteni a díszkivilágítást, valamint újdonságokkal és különféle dekorelemekkel is készülnek, melyek Mezőtúr utcáit és az adventi falut is érintik majd.

– A következő hetekben a szakemberek átnézik a leszedett díszeket és izzósorokat, a hibás égőket javítják, hogy aztán néhány hónap raktározás után ismét gyönyörködhessenek benne a mezőtúri lakosok, a városunkon átutazók és a hozzánk érkező vendégek – tette hozzá Szűcs Dániel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában