Munkálatok

2024.02.17. 10:00

Fontos járdaszakaszt újítanak fel a szolnoki Városmajor úton

Megsüllyedt a bitumen a szolnoki Városmajor út járdájának egy fontos szakaszán. Ezért nem csak a járófelületet, de az alatta lévő tömböket is rendbe teszik.

Rózsa Róbert

Nagy munka vette kezdetét a szolnoki Városmajor úton: felújítják a járda egy szakaszát

Fotó: Facebook.com / Ádám Csaba

Elkezdődött a Városmajor úton a Csillagfürt bölcsöde előtti járda felújítása – jelentette be közösségi oldalán a Tallin-Alcsi városrészt civil képviselője. Ádám Csaba bejegyzésében azt írta a járdát újra szintbe hozzák, és meg is erősítik.

Érdeklődésünkre a képviselő elmondta, ez már egy korábban beadott járdafelújítási igény volt, amelynek most megkezdődtek a kiviteli munkálatai. — A járda alatti bitumenes réteg és az alatta lévő tömbök megsüllyedtek. A szakasz most kap egy stabil aljzatkiegyenlítést, és új járófelületet is kialakítanak rajta – sorolta. Hozzátette, a Tallin és az Alcsi városrészben van még jó néhány járdafelület, amelyeknek a felújítását kezdeményezte. Ahogy jön a jó idő, azok a munkálatok is megkezdődnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában