Házasság hete

2024.02.12. 14:30

Gyertyafényes vacsorára is várják a szolnoki házaspárokat

Állandó megújulásban – ez a mottója az idei házasság hetének. Szolnokon is több programra várja Szolnoki Belvárosi Római Katolikus Egyházközség az elkötelezett párkapcsolatban élőket és persze minden érdeklődőt.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Február 12 és 18. között tartják a házasság hetét Szolnokon. A Belvárosi Plébánián február 13-án, kedden este hat órakor Tapolyai Emőke, pszichológus online előadására, majd ezt követő közös beszélgetésre várják az érdeklődőket. Február 16 és 18. között házas lelkigyakorlatra várják az érdeklődőket a Belvárosi Plébánián. Ez pénteken a 17 órai szentmisével kezdődik, szombaton 9-16 óráig tart és a vasárnapi fél tízkor kezdőd szentmisével ér végét.

– Február 17-én, szombaton este hat órakor gyertyafényes vacsorára várjuk a házaspárokat a Várplébánia termében. Február 18-án, vasárnap pedig a délelőt fél tízkor kezdődő szentmisén történik a házassági fogadalmak megújítása, valamint a családok megáldása a Belvárosi templomban – tették közzé a belvárosi egyházközség közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában