Jászkunság

2024.02.17. 07:00

Szavazzon ön is: mutatjuk a területi Prima díj jelöltjeit

Idén huszadik alkalommal rendezi meg a Területi Prima Díjátadó Gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) helyi szervezete. Mutatjuk, idén kikre lehet szavazni.

Szoljon.hu

Demján Sándor 2003-ban hozta létre a Prima Primissima Alapítványt. Azóta a különböző kategóriákban országos díjakat adnak át az adott terület legjobbjának megválasztott személyeknek. A VOSZ megyei elnöksége idén is szeretné megszervezni a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei területi Prima díjak átadását.

A civil szférából érkező javaslatok alapján harminc személy került be a középdöntőbe. A nyertesek nettó egymillió forintot kapnak. Voksolni az Új Néplapban megjelent szavazószelvénnyel lehet. A szavazólapokat a VOSZ-hoz (5000 Szolnok, Óvoda út 2.) vagy az Új Néplap ügyfélszolgálatára (5000 Szolnok, Mészáros Lőrinc utca 2., földszint) kell eljuttatni.

Szavazni 2024. május 17-ig lehet. A szavazólap az Új Néplapban addig többször megjelenik.

A beérkező voksok alapján dől el a közönségdíj sorsa. Az itt bemutatott harminc jelölt közül a már döntőbe jutott tízről, illetve később a Prima díjasokról a tanácsadó testület dönt.

Az eltelt nem kis idő ellenére változatlanul fokozott érdeklődés kíséri a középdöntőbe jutott jelölteket. A VOSZ elnöksége kéri az érdeklődőket, hogy a beküldött szavazatokkal segítsék kiválasztani vármegyénk egyik legjelentősebbnek számító elismerésére, a Prima díjra érdemeseket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában