Összefoglaló

2024.02.22. 20:40

Tarantula expot rendeztek Szolnokon– a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Az összecsapás kellős közepén lett rosszul az egyik bandavezér a karcagi belvárosban. Nem lesz egyszerű a bíróságnak kibogozni az igazságot abban a büntetőügyben, amely azután indult, hogy 2022 nyarán Karcagon megkéseltek egy fiatalembert két rivális helyi banda ökölharcba torkollott összetűzése során.

hírösszefoglaló,tarantula expo,kiállítás,hírek,szoljon
Forrás: szoljon.hu

Összesen hétezer gyermek arcára csalnak mosolyt zenei produkciójukkal Szolnokon. A zene és a komédia együttesével nevetteti meg az ifjúságot a Szolnoki Szimfonikusok és Gabor Vosteen furulyaművész.

Fantáziavilágok karaktereinek bőrébe bújik Kiss Olga. A „sötétebb” oldalait is megélheti a cosplay -ben Kiss Olga dúla. A különleges fantáziavilágok karaktereinek valóságba emelése, eljátszása jelenti a cosplay, azaz kosztümös játék alapját. Kiss Olga maga készíti jelmezeit, örömmel és gyermeki lelkesedéssel jár találkozókra, eseményekre, hogy pár órára különleges alakok és figurák bőrébe bújhasson.

Tornadresszben szavalt Endre király az újszászi iskolában. Visszahozni a Z generációt az online térből – ennek mikéntjét mutatta be a rendhagyó színházi foglalkozás Újszászon.

Makraméznak a mesterszállásiak. Hétről hétre összejönnek és makraméznak a mesterszállási szakkör tagjai. Tavasszal kiállításuk nyílik.

Tiszafürednél másfél napig tetőzött, Szolnokon hétvégén lesz csúcson a Tisza. Harmincnyolc órán keresztül, 688-689 centiméteres vízállással tetőzött a Tisza Tiszafürednél szerdán. Szolnoknál hétvégére várható a tetőzés.

Óriási pókokat vehettek kezükbe a látogatók a szolnoki Tarantula Expón. XXL Tarantula Expo elnevezéssel tartottak egzotikus állatkiállítást a szolnoki VOKE Csomóponti Művelődési Központban szerda délután.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában