Segítség a segítőknek

2024.02.07. 18:46

Továbbra is ingyen használhatják irodájukat a miklósi polgárőrök a keleti városrészben

Határozott időtartamra, további négy évvel meghosszabbította az önkormányzat azt a megállapodást a helyi polgárőrséggel, mely szerint ingyen használhatják tovább jelenlegi, a keleti városrészben működő irodájukat. Erről a város képviselő-testülete döntött legutóbbi ülésén.

Molnár-Révész Erika

Ebben a keleti városrészben álló közösségi házban működik a polgárőrség új irodája Törökszentmiklóson

Forrás: Beküldött fotó

Február 17-én lejár a Törökszentmiklós Városi Polgárőrség bérleti szerződése az önkormányzati tulajdonú, Bethlen Gábor úti irodaépületre, ezért a megállapodást újra kellett tárgyalnia a város képviselő-testületének. 

A polgárőrség január 11-én benyújtott nyilatkozata szerint további 4 évre szerette volna bérbe venni a keleti városrész egyik épületben található helyiségeket, melyekre közüzemi tartozása nincs. A képviselő-testület legutóbbi ülésén arról döntött, hogy a polgárőrség hasznos munkájának támogatása érdekében a közüzemi díjak kivételével az ingatlanok térítésmentes használatát továbbra is biztosítja a város 2024. február 18-tól 2028. február 17-ig, vagyis a kért, 48 hónapos határozott időtartamra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában