Összefoglaló

2024.02.05. 20:45

Újabb orvosi rendelő újult meg Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Az elmúlt év átlagos négyzetméterárakhoz képest idén a vármegyei lakások 10-12 százalékkal drágultak meg idén, míg a családi házak négyzetméterára 5-16 százalékkal csökkent az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési webhely adatai szerint.

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Körülbelül 400 ezer vendég élvezte 2023-ban a Cserkeszőlői Fürdő és Gyógyászati Központ szolgáltatásait. Nem kétséges tehát, hogy a tiszazugi kistelepülés a vármegye legjelentősebb turisztikai céljai közé tartozik. A településen azonban nem elégednek meg az eddigi eredményekkel, fejlesztésekben gondolkodnak.

Feketén fehéren – ezzel a címmel ígér érdekes beszélgetést a Verseghy Ferenc Könyvtár. Az intézmény vendégeként hamarosan az ismert színésznő, Gregor Bernadett érkezik a városba.

Immár 13. alkalommal rendezik meg a Citerás Bált Törökszentmiklóson az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban.

Zéró tolerancia van érvényben Magyarországon az ittas gépjárművezetőkkel szemben.

Az elmúlt években komoly fejlesztés valósult meg Mezőtúron a kerékpáros közlekedés elősegítése érdekében, mely nemsokára folytatódik. Tavasszal indulhat a Puskin utcai kerékpárút felújítása. 

A kilencven esztendős Demecs Istvánné Kreucz Jolánt munkahelye és családja is Martfűhöz köti. Szeretettel emlékszik vissza a gyerekekre, akik mellett a Munkácsy úti óvodában dolgozott.

A fotózással való megismerkedésre, de a tudás elmélyítésére is lehetőség nyílik az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban, ahol Csidér Bálint fotóművésztől lehet tanácsokat kérni, vagy ellesni a különböző fortélyokat.

El sem hinnénk, mennyi csoda létezik körülöttünk. Ha nyitott szemmel járunk, ezer szépségre bukkanhatunk Szandaszőlősön is. Akinek pedig a fényképezés a hobbija, az másoknak is megmutathatja mindezt – Hollanday Andrea így tett.

Újabb orvosi rendelő újult meg Szolnokon. A közel ötven esztendős, Temető úti épület felújítása befejeződött, a rendelések visszaköltöztek az épületbe. A körzetben élőket immár jól felszerelt, korszerű rendelőben várják az orvosok és védőnők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában