Fejlesztés

2024.02.05. 15:00

Újabb kerékpárút újulhat meg Mezőtúron

Nemsokára megújul a Puskin út kerékpárút Mezőtúron.

Rimóczi Ágnes

Átfogó felújítás valósul meg a Puskin úton

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Az elmúlt években komoly fejlesztés valósult meg Mezőtúron a kerékpáros közlekedés elősegítése érdekében, mely nemsokára folytatódik. Tavasszal indulhat a Puskin utcai kerékpárút felújítása. 

Ahogy a beruházással kapcsolatban a városvezető hírt adott: amellett, hogy a kerékpárút teljesen új aszfaltburkolatot kap, a projekt részeként a pályaszerkezet megerősítése és az érintett szakaszon az ivóvízvezeték cseréje is megvalósul. – A munkálatokat igyekszünk úgy ütemezni, hogy több szakaszban végezhessék a szakemberek. Mindezt azért, hogy az a lehető legkisebb fennakadást okozza majd a közlekedésben – hangsúlyozta Szűcs Dániel közösségi oldalán.

A polgármester rámutatott, hogy jelenleg a beruházás közbeszerzési eljárása folyik, amint ezen keresztül meglesz a kivitelező, megkezdődhet a régen várt felújítás. Ahogy írta: minden új információval kapcsolatban tájékoztatja majd a mezőtúriakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában