Értelmetlen pusztítás

2024.02.13. 17:30

Vandálok törték ki a fiatal gesztenyefát Püspökiben, felháborodott a falu

Jutalmat ajánlott fel az önkormányzat annak a becsületes nyomravezetőnek, aki segít megtalálni azt az eddig ismeretlen tettest, vagy tetteseket, akik egy fiatal gesztenyefát törtek ki nemrég Tiszapüspöki buszfordulójában.

Molnár-Révész Erika

Ezt a fiatal gesztenyefát törték ki a napokban Tiszapüspöki buszfordulójában

Forrás: Beküldött fotó

Ismeretlen tettes vagy tettesek törtek ki tőből a napokban egy 2022-ben telepített fiatal gesztenyefát Tiszapüspöki központjában, a buszfordulónál. A település lakói felháborodtak az értelmetlen pusztítás miatt, az önkormányzat jutalmat ajánlott fel a becsületes nyomravezetőnek.  

– Ezt a fiatal gesztenyefát a kiszáradtak helyére ültettük négy másikkal egyetemben, már a leendő megújult piacterünk szépítése, árnyékolása érdekében, sajnos azonban rongáló áldozatává vált. Ez az egy díszfa 27 ezer forintba került, nem beszélve azoknak a ráfordított munkájáról, akik elültették, gondozták, de eleve értelmetlen elpusztítani egy élő, egészséges növényt, ezért is tűztünk ki nyomravezetői díjat – hangsúlyozta Bander József polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában