Döntés

2024.03.07. 17:00

Drágul a strandbelépő és a kempingezés Törökszentmiklóson

Átlagosan 12 százalékkal drágul a strandolás Törökszentmiklóson, de a kemping árai is emelkedtek márciustól – erről döntött legutóbbi ülésén a város képviselő-testülete.

Molnár-Révész Erika

Elfogadta legutóbbi ülésén Törökszentmiklós képviselő-testülete a városi strandfürdő- és kemping március elseje és a jövő év május 15-e közötti időszakra érvényes díjtételeit és nyitvatartási rendjét. Eszerint a strandbelépők átlagosan 12 százalékkal, míg a kemping árai 10 százalékkal drágultak márciustól.

strand, fürdőzés
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: Illusztráció

Az árjegyzék képviselői kezdeményezésre egy új, 3 alkalomra szóló bérletet is tartalmaz, valamint az iskolai úszásoktatás helyett csoportos belépőt vezettek be. A nyári nyitvatartás május 15-én kezdődik és szeptember 30-ig tart, amikor a strand reggel 6 órától este 20 óráig tart nyitva. A téli időszak októbertől 2025. május 14-ig tart, ekkor délelőtt 10 és este 19 óra között üzemel a fürdő.

A kemping május elsején nyit, és október végéig tart nyitva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában