Összefoglaló

2024.03.08. 20:00

Ezúttal kunmadarasi drogdílereket kapcsoltak le a rendőrök – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Ezúttal kunmadarasi dílerekre csaptak le a rendőrök. A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO műveleti egységének közreműködésével léptek akcióba, és március 6-án hajnalban előállítottak három kunmadarasi lakost, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Várhatóan március 9. 15 óráig a 4-es főúton, a szolnoki turbó-körfogalom környezetében található portáltáblák cseréjét végzik majd a szakemberek. A megjelölt időszak alatt a kétszer kétsávos útszakaszon a Debrecen irányából közlekedők elől egy forgalmi sávot lezárnak. 

A hazai vendégek mellett Erdélyből, Kárpátaljáról, a Vajdaságból és a Felvidékről is érkeztek gazdaasszonyok, gazdafeleségek a Szolnokon immár harmadik alkalommal megrendezett nőnapi találkozóra. A rendezvényen ezúttal is számos elismerés gazdára talált.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is megünnepelték a nőnapot, mégpedig egy közlekedésbiztonsági akció keretében: pénteken délelőtt gépjárművezetőket ellenőriztek. Az egyenruhások egy-egy szál tulipánnal köszöntötték a hölgy sofőröket és utasaikat a Thököly úton. 

Különleges, helyi sajátosságú méz kerülhet Szolnok jelképei közé. Molnár-Kun Lilla mesterméhész ötlete és munkája nyomán megszületett a Szolnoki (M)ámor, mely már egy rangos díjat is besepert.

A szolnoki diákközgyűlés kezdeményezésére, tavaly indították el a Fogadj örökbe egy játszóteret! akciót, mely akkora népszerűségnek örvendett, hogy idén is meghirdették. A Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola diákjai a tiszaligeti játszótér szépítését vállalták, az ehhez szükséges eszközök egy részét pénteken vették át.

Megmenekült a postai szolgáltatás Törökszentmiklós egyik városrészében, Surjányban, az önkormányzat ugyanis biztosítja az ehhez szükséges anyagi forrást. A mobil posta megmarad, egyelőre heti kétszer járja az utcákat, ez a forgalmi adatok alapján a későbbiekben változhat.

Egy 30 éves helyi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy március 7-én 23 óra körül egy kunmadarasi családi ház ablakát kifeszítette, bement az ingatlanba, azonban a házigazda felébredt, tetten érte, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A nyomozók lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában