Önkormányzati választás 2024

2024.03.06. 06:55

Bejelentette támogatott polgármesterjelöltjét a Fidesz-KDNP Törökszentmiklóson

A közigazgatásban jártas, többéves önkormányzati, illetve államigazgatási vezetői gyakorlattal rendelkező polgármesterjelöltet támogat a Fidesz-KDNP Törökszentmiklóson. Kis Zoltán függetlenként indul a júniusi önkormányzati választásokon.

Molnár-Révész Erika

Kis Zoltán független polgármesterjelöltet támogatja a Fidesz-KDNP Törökszentmiklóson – ezt Herczeg Zsolt a térség országgyűlési képviselője jelentette be kedd este közösségi oldalán. 

Herczeg Zsolt, választás, Kis Zoltán
Herczeg Zsolt a térség országgyűlési képviselője és Kis Zoltán a Fidesz-KDNP által támogatott független polgármesterjelölt
Forrás: Herczeg Zsolt Facebook-oldala 

– Felkészült, a közigazgatásban jártas, többéves önkormányzati, illetve államigazgatási vezetői gyakorlattal rendelkező, a vállalkozói és a civil szférában szerzett munkatapasztalattal is bíró agrármérnök, növényvédelmi és precíziós szakmérnök, tanár, közoktatási-vezető, Európai Uniós szakértő. Szakmai pályafutása, élettapasztalata, közéleti tevékenysége, illetve rátermettsége, képzettsége, elképzelései alapján képes a jövőben Törökszentmiklóst innovatívan, városmenedzseri szemlélettel, sikeresen vezetni – írta a jelöltről az országgyűlési képviselő. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában