Karbantartás

2024.03.31. 10:00

Tisztítják a szolnoki hidakat: ezeken a napokon kell torlódásra számítani

Április első napjaiban tisztítják a Szent István hidat és az Alcsi-Holt-Tisza hidat. A munkálatok idejére változik a forgalmi rend az érintett szakaszokon, ahol emiatt torlódásra is számítani kell.

Rózsa Róbert

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a Szent István Tisza hídon április 2-án, kedden, 9 és 15 óra között, az Alcsi-Holt-Tisza hídon április 3-án, szerdán, 14 és 18 óra között hídmosási munkálatokat végeznek – olvasható a jászkunsági vármegyeszékhely hivatalos közösségi oldalán.

Traffic cone,an image of cautions on asphalt road
Illusztráció
Forrás: Getty Images

A munkálatok ideje alatt a váltakozó irányú közúti forgalmat forgalomirányító fényjelzők irányítják, a megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák figyelmeztetnek majd – írták.

Hozzátették, a munkálatok idejére torlódásra kell számítani, ezért aki teheti, az M4-es gyorsforgalmin a Szolnokot északon elkerülő Szapáry hidat válassza. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában