Döntés

2024.03.12. 10:30

A kiemelt sportágak idei pályázatának kiírásáról is tárgyal a jászberényi testület

A döntéshozók elé kerül egyebek mellett a polgármesteri hivatal, a közterület-felügyelet, a mezei őrszolgálat, a Jász Múzeum és a Jászberényi Városi Könyvtár előző évi tevékenységéről szóló beszámoló is.

Illés Anita

Március 13-án, szerdán 15 órai kezdettel rendes, nyílt ülést tart a jászberényi önkormányzat képviselő-testülete a városháza nagytermében. Az előzetesen kiküldött meghívó szerint 28 napirendi pontot tárgyalnak.

mikrofon, konferencia
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

A döntéshozók elé kerül egyebek mellett a polgármesteri hivatal, a közterület-felügyelet, a mezei őrszolgálat, a Jász Múzeum és a Jászberényi Városi Könyvtár előző évi tevékenységéről szóló beszámoló. Döntenek a városi könyvtár igazgatói álláshelyére kiírt pályázatról és több önkormányzati rendelet módosításáról is. A testület jóváhagyhatja a kiemelt sportágak 2024-es pályázati kiírását. Ebben az évben 56 millió forint keretösszeget biztosítanak a város költségvetéséből a sportszervezetek működési kiadásainak, valamint sportrendezvényeinek támogatására, mely pályázat útján igényelhető a kiemelt sportágak részére. 

A tanácskozáson szó lesz többek között a Környezetvédelmi Programban foglaltak előző évi időarányos végrehajtásáról és a város idei környezetvédelmi akciótervéről is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában