Támogatás

2024.03.17. 11:37

Szociális célra használja fel Örményes a kapott tűzifát

Már csak készre kell darabolni, megérkezett az örményesi telephelyre az a 23 erdei köbméter tűzifa, melyet a település határában zajló M4-es építése miatt távolított el a kivitelező. A fát szociális célra használja fel az önkormányzat.

Molnár-Révész Erika

Összesen 23 erdei köbméter lágy lombos tűzifa érkezett a napokban az örményesi önkormányzat egyik telephelyére. A tüzelő a település határában zajló M4-es építkezési munkálataiból származik, és szociális célra használja fel a település.

Török Tamás polgármester a szociális célra szánt tűzifával
Fotó: Mészáros János

– Amint lehet azt látni, rönkökben érkezett a tüzelő, melyet a lakosság számára, szociális alapon osztjuk majd szét, miután megfelelően előkészítettük. Igaz, hogy már enyhe az idő, de jövő évre is kitarthat ez a fa. Felmérjük, hogy mekkora igény érkezik majd a lakosság részéről, ennek megfelelően mindenkinek aki kéri, és jogosult rá, házhoz is szállítjuk majd– tájékoztatott a helyszínen Török Tamás polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában