Összefoglaló

2024.04.04. 20:40

Készülnek a nyári nyitvatartásra a Véső úti strandfürdőben – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Sokkolta a szolnokiakat az önkívületi állapotban fetrengő férfi undorító tette. Egy önkielégítést végző férfi sokkolta a szolnoki Zagyva-parton sétáló járókelőket a minap. Az egyik népszerű Facebook-csoportban közzétett poszt szerint az ismeretlen a parton fekve maszturbált. A rendőrség is tud a történtekről, nyomozás indult.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Péntektől tilos parkolni az abonyi létesítmény előtt. Így próbálják biztosítani a közelben található közintézmények jobb megközelíthetőségét.

Három hétre bezár a Véső úti strandfürdő Szolnokon – ez a leállás oka. Készülnek a nyári nyitvatartásra a Véső úti strandfürdőben. A nyári üzemeltetésre történő átállás alatt az üzemeltető a Szolnoki Vízilabda Arénában biztosítja a reggeli úszási lehetőséget ezer forintért.

Virágba borítják Kengyelt a lokálpatrióta asszonyok. Rózsával és levendulával virágoztatják fel Kengyelt azok a lokálpatrióta asszonyok, akik egy igencsak tevékeny helyi klub tagjai. A növényeket jelenleg a polgármesteri hivatal udvarán álló fóliasátorban nevelik, és várhatóan jövő tavasszal osztják szét a lakosok között, illetve ültetik ki a közterekre.

Ismét elnyerte a Kezdő Kerékpárosbarát Település címet Tiszafüred. Már második alkalommal ismerte el Tiszafüredet a Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet a Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely pályázaton.

Hímzések és kosarak– két helyi mester alkotásait állítják ki Túrkevén. Két helyi alkotó népművészeti kiállítása nyílik meg pénteken a túrkevei művelődési házban. A tárlatmegnyitó előtt kézművesfoglalkozásra várják az érdeklődőket.

Megszépül Kengyel egyik legrégebbi épülete, fontos szerepet tölthet be a település életében. Falusi szálláshelyet alakítana ki Kengyel önkormányzata a polgármester hivatal mellett álló egykori iskolaépület szolgálati lakásából. A terv ugyan távlati, de a közel 100 éves épület felújítása már elkezdődött.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában