Összefoglaló

2024.04.05. 20:40

Egy emberként szurkol Kétpó a faluban élő Gonda családért – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Gyűjtés indult a daganatos Marcika családjának – ön is segíthet a kétpói kisfiún! Egy helyi családnak szeretnének segíteni a kétpóiak. A napokban zenés eseményt szerveztek, sütivásárt tartottak, ott gyűjtöttek támogatást a beteg kisfiúnak, Gonda Marcellnek.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

A „fél erdőt” kivágta két férfi a Jászságban, a kár több mint tízmillió forintra rúg. Hónapokon át illegálisan vágtak ki fákat a Jászalsószentgyörgy környéki erdőkből. A bűncselekménnyel két férfit gyanúsítanak.

Ismét megnyitja kapuit a régiségvásár Tiszafüreden. Szombaton reggel nyolctól várják a régi tárgyak kedvelőit a Kastély úti járdaszakasznál Tiszafüreden.

A zene öröméért játszik a szolnoki tangóharmonikás. Táblán jelzi a művész, hogy ő bizony nem vár alamizsnát a gyönyörű dallamokért, a saját öröméért játszik.

Pelikán Kupa, táncház és egy nagy adag adrenalinlöket – hétvégi programajánló a Jászkunságból. Izgalmas kiállítások, extrém autóverseny, régiségvásár, Pelikán Kupa, családi délutánok és még egy kis disznótor. Az idei hétvégén is színes programokat kínálnak a vármegyei települések.

Bárki megveheti a szolnoki kiállítás fotóit, jó ügyet támogatnak a befolyt pénzből. Vályogviskótól az univerzumig címmel nyílt meg Kardos Tamás fotóművész kiállítása az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. Ha valaki megveszi a fotókat, azzal beteg gyerekeket támogat.

A veterángondozást is bemutatja a szolnoki múzeum legújabb tárlata. Kossuth Lajos elfogyott regimentje címmel nyílt kiállítás a Damjanich János Múzeum Folyosó Galériájában pénteken délután.

Földre lökte, majd kirabolta saját anyját egy jászsági férfi. Kivette édesanyja kezéből a pénzt a jászsági férfi, majd otthagyta a földre lökött nőt a házban. A Jászberényi Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta a 28 éves tettes letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában