TISZAFÜRED

2018.06.22. 18:36

Debrecen lesz a 40. Halasnapok díszvendége

Szeretnénk, ha ez a turisztikai régió a jövőben egységes arculatot mutatna. Együttműködésünk is ezt a célt szolgálja - mondta Papp László, Debrecen polgármestere Tiszafüreden.

Ujvári László

dav

A tiszafüredi-örvényi Hableány Hotelben tartott sajtótájékoztatón az idén negyven éves Halasnapokra hívták fel a figyelmet. A július 6. és 8. között megrendezésre kerülő fesztivál a Tisza- tó régió legnagyobb rendezvénye.

Debrecen lesz az idei programsorozat díszvendége. Számos művészeti csoport és előadó érkezik majd a hajdúsági megyeszékhelyről. Például a Hajdú Táncegyüttes, vagy éppen a Valcer Táncstúdió.

Debrecen és Tiszafüred kapcsolata három évvel ezelőtt kezdődött. A két település 2015-ben együttműködési megállapodást kötött, elsősorban turisztikai és kulturális területen. Tavaly óta pedig egy kiemelt turisztikai régiót alkot a Tisza-tó, Hortobágy, Hajdúszoboszló és Debrecen.

A Tiszafüredi Halasnapok jubileumi programsorozattal jelentkezik. Három nap kizárólag a kultúra, a gasztronómia és a szórakozás jegyében. Kiemelkedik a programok közül hazánk legnépszerűbb rock bandája, a Tankcsapda élő nagy-koncertje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában