FOGADJ ÖRÖKBE!

2018.03.24. 20:00

Ezek a bájos kutyusok még mindig az igazira várnak

Még mindig nagyon sok kutyus várja, hogy családra találjon, így reményekkel telve tovább folytatjuk gazdikeresőnket.

Nagyon szereti az embereket.

Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Mi így szeretnénk segíteni egy picit a jobb sorsra érdemes ebeket, hátha olvasóink közül kerül ki a leendő gazdi, aki egy pillantás alatt beleszeret valamelyikükbe.

A Kéz a Mancsért Egyesület jóvoltából számtalan kutyus menekült már meg a legrosszabbtól, néhányan csak rövidebb, mások viszont hosszú ideje várnak az igazira.

Ezúttal Ervin, Bori, Dana, Fanni és Bobó kutyusnak szeretnénk segíteni, be is mutatjuk őket sorban.

Ervin

Ezt a kislegényt Jászboldogházán találták, bundája tele volt mindenfélével, bogánccsal, magvakkal, olajjal. Egy alapos mosdatás után fehér bundájú szépség lett belőle, most így várja, hogy valaki beleszeressen. Más kutyákkal és gyerekekkel is jól kijön, imád labdázni és játszani.

Amit még érdemes tudni róla:

2018. 08. 18-as születésű kisfiú

közepes termetű

oltva és chippel ellátva keresi a gazdit.

A fehér bundájú szépség.
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Bori

„Kismama-állapotban” találtak rá, Rákóczifalván kóborolt vemhesen, mikor megérkezett a segítség. Azóta ivartalanították. Az embereket nagyon szereti, könnyen behívható. Megmentői szerint valószínűleg a gyerekeket is szeretné, viszont ugrálós leányzó és egy kicsit erőszakos is. Nem „kenneltiszta”, így valószínűleg a szobatisztaságot is meg kellene neki tanítani. Más kutyákkal elvan, játszik velük, de azért igyekszik átvenni a falkavezér szerepét. Megmentői egyedüli kutyának ajánlják, kertes házba, strapabíró kerítéssel.

Amit még érdemes tudni róla:

2013.12.15-ös születésű szuka.

Nagyon szereti az embereket.
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Dana

Jászalsószentgyörgyiek jelezték, hogy a 32-es út mellett a kerítéshez bújva retteg egy nagyon sovány kutyus. Ő volt Dana. Mikor kiértek hozzá az egyesület angyalai, óvatosan közelítettek hozzá, mert azt mondták a kutyáról, hogy megbízhatatlan, kiszámíthatatlan. Ehhez képest Danának öt perc barátkozás elég volt, engedte magát megfogni és már a kocsiban volt. Ideiglenes gazdijánál kezdetben nagyon félénknek mutatkozott, össze volt törve, farokbehúzva járt-kelt. Azóta viszont megnyílt, barátkozik és kéri a simit és hogy foglalkozzanak vele. Más kutyákkal, cicákkal és gyerekekkel is nagyon jól kijön, kinti-benti kutyus lehet belőle.

Amit még érdemes tudni róla:

becsült születési ideje: 2015.06.01., 2-2,5 éves lehet

kistermetű

ivartalanított szuka

oltva, chippel ellátva keresi a gazdit.

Már kéri a simit.
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Fanni

Fannikát már bemutattuk korábban, sajnos még mindig gazdikereső, pedig ez a mini-németjuhász egy igazi szépség. Gyerekekkel barátságos, más kutyákkal is jól kijön, bár a gyengébb szukákkal dominál, így inkább kan kutyus mellé ajánlott, vagy határozottabb szuka mellé. Cicákhoz és baromfikhoz nem tudni hogy viszonyul, még nem volt hozzájuk szerencséje. Kezdetben kicsit félénk kutyus, de barátságos és a gazdihoz nagyon ragaszkodik.

Amit még érdemes tudni róla:

született: 2015. 02. 22.

hossza: 78cm

magassága: 37cm

súlya: 11,5kg

ivartalanított szuka.

Fannika már régóta keresi az igazit.
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Bobó

Bobót korábbi gazdája adta vissza, mert megváltoztak az életkörülményei. A legényke imádja, ha foglalkoznak, játszanak vele és a simit is nagyon igényli. Más kutyákkal és cicákkal is jól kijön, az emberekkel barátságos. Kinti-benti kutyus lehet.

Amit még érdemes tudni róla:

2017.02.01 születésű

ivartalan kan

oltva, chippel ellátva keresi a gazdit.

Imádja a játékot és a simit.
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Ha bármelyik kutyus felkeltette az érdeklődését, szeretne örökbe fogadni, vagy tájékozódni, megteheti a Kéz a Mancsért egyesület elérhetőségein:

telefonszám: 06 30 731 8116

vagy az egyesület facebook oldalán privát üzenetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában