SZOLNOK

2018.06.17. 10:20

Kitakarították, lezárták a fedél nélküli aknát Szolnokon

– Teljesen tele van dobálva szeméttel a megyeszékhelyen, a Fiumei út 14. szám előtt található fedél nélküli csatorna – jelezte levélben a környéken élő egyik olvasónk.

Hutter Zsófia

Így nézett ki az akna, amit aztán lefedtek

Fotó: Hutter Zsófia

– Nem csak az utcaképet csúfítja, hanem egyúttal balesetveszélyes is – panaszolta a levél írója. – Sajnos már elég régen ebben az állapotban van, és félő, hogy valaki megsérül, ha nem veszi észre időben és belelép.

– Arról nem beszélve, hogy a nagy esőzések sem tesznek jót a szeméttől eltömődött csatornának – tette hozzá aggódva olvasónk.

Mint megtudtuk, az ilyen típusú akna a Víz- és Csatornaművek Koncessziós ZRt. Szolnok hatáskörébe tartozik.

Így nézett ki az akna, amit aztán lefedtek
Fotó: Hutter Zsófia

– Az említett helyszínen egy tisztító-fordító akna található – reagált megkeresésünkre Magyar Péter Gyuláné Bede Marianna, a társaság műszaki igazgatója. – Pénteken ezt, a Fiumei út 14. számú ingatlanhoz tartozó aknát kollégáink kitakarították és egy tokelzáróval lezárták – tájékoztatta honlapunkat az igazgató.

Hozzátette, hasonló problémával közvetlenül is kereshetik a lakosok a Víz- és Csatornaművek Koncessziós ZRt. Szolnok hibabejelentőjét, valamint ügyfélszolgálati irodáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában