PRÓBÁLNAK TENNI ELLENE

2018.05.23. 15:30

Trágárkodó, kiabáló utasok zavarják rendszeresen a nyugalmat a szolnoki buszon

Olykor illetlen viselkedés fogadja a 11-es busz Bimbó útnál felszálló utasait a járművön. A polgárőrök jelenléte megoldást adhat a problémára.

Hutter Zsófia

Fotó: Csabai István

– Akik a belváros felé tartó 11-es busz Bimbó úti megállójánál felszállnak, olykor kiabálás, trágár szavak és foglalt ülőhelyek fogadják – panaszolta egy olvasónk.

Hozzátette, pár napig a közterület-felügyelet munkatársai is jelen voltak a járművön, de ők sem tudtak jelentősen változtatni a helyzeten.

– Hosszú ideje küzdenek kollégáink az említett problémával, azonban az erőfeszítéseink nem hoznak tartós megoldást – tájékoztatta honlapunkat Uti Csaba Mihály, a Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. vezérigazgatója.

– Az ügyről tájékoztattuk az ellátásért felelős önkormányzatot, ennek eredményeként lehetőségeikhez mérten közterület-felügyelők vannak a járaton. Mint megtudtuk, az autóbusz-vezetőknek és az ellenőröknek ilyen esetekben korlátozottak a lehetőségeik.

– Ugyanakkor a rend fenntartása érdekében nincsen akadálya annak, hogy rendszeresen közterület-felügyelők dolgozzanak az említett járaton.

A vezérigazgató hozzátette, bíznak benne, hosszú távon pozitív változást eredményez a buszon utazók nyugalmának biztosítása érdekében tett erőfeszítés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában