TÖBBPRÓBA

2019.11.25. 19:00

Spártában remekelt a szolnoki katona

Minden évben megrendezik a Spartan Race trifecta-világbajnokságot, erre idén is a görögországi Spártában, a verseny „őshazájában” került sor. Harminc nemzet kétezer képviselője vett részt a megterhelő versenyen.

Mészáros Géza

Forrás: honvedelem.hu

Szakács Ferenc zászlós, a Szolnokon állomásozó MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár katonája a görögországi Spártában, a november 2-án és 3-án megrendezett Spartan Race trifecta-világbajnokságon, korosztályában a százhetven induló közül a huszadik helyezést érte el – informálta lapunkat a Honvedelem.hu.

Fotó: honvedelem.hu

Egy barátja ajánlotta számára a magyarországi Spartan Race-t, így nevezett be a tokaji versenyre, ahol sikerült az első egyharmadban végeznie. Tavaly Szlovákiában és Romániában versenyzett, utóbbi helyszínen megsérült. A műtét és a regeneráció után teljesen újra kellett kezdenie mindent. Az első kihívás az idei maraton volt, majd a magyar Spartan Race. A felkészülés olyan jól sikerült, hogy áprilisban a sprinttávon első helyezést szerzett, ami nagy motivációként szolgált, hogy a görög világbajnokságon elinduljon, ahol végül huszadik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában