tüntetés

2019.01.19. 17:54

Több százan demonstráltak Szolnokon

Ismét kormányellenes tüntetést szerveztek Szolnokon, ahol több százan demonstráltak a túlóratörvény és a kormány politikája ellen.

H. Zs.

Fotó: Mészáros János

Az országos tiltakozás, így a Jubileum téren szombat délután három órakor kezdődő megmozdulás kezdeményezője is a szakszervezetek Országos Sztrájkelőkészítő és Demonstrációszervező Bizottsága volt. Napközben forgalomlassító tiltakozást is szerveztek a megyeszékhelyen.

A tüntetésen a Szolnoki Többség, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, a Momentum Mozgalom és a Szolnok Város Fejlődéséért Egyesület képviselői tartottak beszédet.

Szót emeltek a túlóratörvény és a korrupció ellen, beszéltek az egészségügy és kivándorlás problémájáról is. Mindannyian kiemelték, a mostaninál is nagyobb összefogásra van szükség ahhoz, hogy visszaállítsák a demokráciát.

Fotó: Mészáros János

A beszédek után az összegyűltek rendőri kísérettel elindultak az Új Néplap székházához, ahol egy rövid szónoklatot követően véget ért a demonstráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában