zene

2019.04.21. 19:57

Ingyenes koncertekkel várták a szolnokiakat

Két napon keresztül szólt élőzene Szolnokon, a város különböző pontjain. Hello Szolnok címmel ugyanis zenei fesztivált rendeztek a megyeszékhelyen ezen a hétvégén.

házsé/szoljon.hu

Számos szolnoki szórakozóhely csatlakozott az eseményhez, mely ingyenes, igényes szórakozást ígért a látogatóknak. Ahogy a fesztivál közösségi oldalán is írták, belépő nem volt, mindössze azt kérték, a résztvevők támogassák a Kéz a Mancsért Egyesületet konzervvel, száraz táppal.

A kétnapos megmozduláson minden műfaj képviseltette magát, ennek megfelelően bárki talált az ízlésének megfelelő koncertet. Volt például rock, hip-hop, elektronikus zene, de aki a lágyabb dallamokat szereti, az akusztikus koncertek között az is megtalálta a neki valót.

Az esemény szervezője a Civil Regionális Társulás volt, akik azt a célt tűzték ki maguknak, hogy ismét felvirágoztassák a szolnoki könnyűzenei életet, valamint azt is, hogy közösséget építsenek a zeneszeretőknek, és minél több koncerttel örvendeztessék meg a megyeszékhelyen élőket.

A különböző helyszíneken szép számmal megjelentek a szórakozni vágyók, így az elmúlt napokban ismét felpezsdült az élet a város utcáin. Ebből pedig bátran következtethetünk arra, hogy sok-sok koncert vár még a muzsikát szerető közönségre…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!