Bohózat

2020.03.02. 14:00

Élénk az érdeklődés a Fegyverneki Színkör produkciója iránt

Negyedik alkalommal mutatta be a Fegyverneki Színkör a Bohózat egy párizsi szállodában című darabot, a legutóbbi előadást Szapárfaluban láthatta a közönség.

Molnár-Révész Erika

A Bohózat egy párizsi szállodában című darab egyik jelenete

Forrás: Beküldött fotó

– Ezt a darabot még Ónodi Gábor, a Szolnoki Szigligeti Színház művésze ajánlotta, amikor az úgynevezett mentorprogram keretében nálunk járt. A program lényege, hogy egy profi színész vagy rendező segítse az amatőr társulatok munkáját. Gábor nagyon sokat segített nekünk a kezdeti lépésekben, később munkáját Szentpéteri Ilona és Kovács Szilvia vette át – mondta Molnár Barna, a színkör egyik alapító tagja.

A nyolcszereplős darabot már Jánoshidán is láthatta a közönség, egy alkalommal pedig a ritka betegséggel küzdő fegyverneki kisfiú, Tőzsér Csabi gyógyíttatására ajánlották fel az előadás bevételét. A Bohózat egy párizsi szállodában című vígjátékot legközelebb május 16-án, a Fegyverneki Művelődési Házban mutatják be. A társulat ezután a megye több településre is elviszi a darabot.

A Bohózat egy párizsi szállodában című darab egyik jelenete

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!