zene

2020.06.21. 17:30

Folytatódik a szolnoki Gitármánia Tábor

Ebben az évben 27. alkalommal szervezik meg a Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábort, melynek most is Szolnok ad otthont július 20. és 26. között.

Szoljon.hu

Az egy hét alatt közel száz kurzuson vehetnek részt a zenészpalánták, ahol többek között olyan nevek segítik a szakmai fejlődésüket, mint Ferenczi György, Siklósi Örs, Gyémánt Bálint és Füstös Bálint.

A táborban húsz különböző zenei témakör oktatása zajlik, többek közt ének, gitár, dob, basszusgitár, billentyűs hangszerek, dalszerzés, egyéniségfejlesztés, hangszerelés, stúdiózás, szövegírás és zenekari képzés – olvasható a közleményben.

A jövő zenészei többféle szakmai órán is részt vehetnek majd, ilyen a hallásvédelem, a hangszerépítés, a hangtechnikai ismeretek, a szerzői jogok, a színpadi ismeretek, a technológiai előadások, a zenekari képzés és a zeneterápia.

És még néhány név az oktatók közül:

Gyémánt Bálint, Nagy Ádám (Roy és Ádám Trió), Mike Gotthard (Ocho Macho), Lukács Peta (Bikini), Szappanos György, Szebényi Dániel (Kowalsky meg a Vega, Freddie, Zoli Band) és Siklósi Örs (AWS).

A 27. Gitármánia Zenei és Továbbképző Táborba 2020. július 10-ig lehet jelentkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!