évforduló

2021.10.30. 12:28

Értékteremtő közösségeit ünnepelte Martfű

Látványos gálaműsorral emlékeztek a martfűi művelődési ház alapításának hatvanadik évfordulójára.

P. Pusztai Nóra

Az intézményben működő művészeti közösségek színvonalas produkciókkal készültek

Forrás: MartfűMédia

Jubileumi gálával ünnepelték a városi művelődési ház hatvanadik születésnapját. Az eseményre különleges, nagyszabású műsort állítottak össze, a nézőtér teljesen megtelt.

– Úgy fűztük fel, hogy szakterületenként mutattuk be a közművelődés, a mozi, a könyvtár, a múzeum, illetve a média területét egy-egy háromperces videóban. Valamennyi kollégát bevontuk, így volt színes az ünnepség. A filmvetítéssel visszatekintettünk a múltba is – idézte fel Asztalosné Kocsis Enikő, az intézmény igazgatója.

A művelődési házban működő művészeti közösségek is színvonalas produkciókkal készültek. Tehetséges növendékektől a jeles elszármazott művészekig ötven szereplő lépett színpadra.

– Igaz, hogy a ház alapítását ünnepeltük, de nem az épület a lényeg, hanem a közösség, amely megtölti – fogalmazott a vezető.

Az intézményben működő művészeti közösségek színvonalas produkciókkal készültek
Fotó: MartfűMédia

Dr. Papp Antal polgármester a kerek évforduló kapcsán a korábban, illetve a jelenleg is működő egyesületeknek, szakköröknek, illetve kluboknak elismerő oklevelet adott át.

– A közösségek ünnepeként éltük meg ezt a gálát, melyet a visszajelzések is tovább erősítettek. Hiszen a nézők többsége a program végén úgy lépett ki a teremből, hogy megfogalmazta: jó martfűinek lenni – emelte ki a jubileumi rendezvényt értékelve Asztalosné Kocsis Enikő, a művelődési ház igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!