Tárlat

2023.03.18. 08:13

Május 5-én állítják ki a városról készült legszebb fotókat Törökszentmiklóson

Már letölthető a nevezési lap a "Szentmiklósi Pillanatok" fotópályázathoz, melyet a közelmúltban hirdetett meg a törökszentmiklósi Pro Bibliotheca Alapítvány.

Molnár-Révész Erika

Törökszentmiklós, Kossuth-tér

Fotó: Mészáros János

Április 20-ig várja a fotókat a törökszentmiklósi Pro Bibliotheca Alapítvány "Szentmiklósi Pillanatok" című fotópályázatára, melynek zsűrizésére április 25-én kerül sor. A pályázat célja Törökszentmiklós, valamint a városban élő, tevékenykedő emberek életének, körülményeinek művészi megjelenítése. 

A fotók témái lehetnek épületek, rendezvények, események, a helyi sport és kulturális élet, valamint az oktatás, a gyermeknevelés pillanatai, de arcokat és életképeket is vár a négytagú zsűri. A legjobb képeket május 5-én a Klein-Lábassy Kultúrkúriában állítják ki, és fotóalbumba rendezik majd Törökszentmiklós újratelepítésének 300. évfordulója előtt tisztelegve. A nevezési lap az Ipolyi Közművelődés Központ oldaláról tölthető le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!