Szoljon podcast

2023.10.04. 08:00

Formabontó kiállítás nyílt az oktatók munkáiból

Különleges, színekkel gazdagított kiállítás nyílt a Szolnoki Szakképzési Centrum aulájában.

Köllő Judit

Nyolc festőművésszel és grafikussal közösen hozták létre a tárlatot

Fotó: Köllő Judit

„Tyúkudvar” névre hallgató tárlatot tekinthettünk meg a minap a Szolnoki Szakképzési Centrum aulájában. A kiállításon összesen 24 munka látható, amelyek a Szolnoki SZC Petőfi Sándor Technikum és Szakképző Iskola Kreatív munkaközösség oktatóinak az alkotásai. A tárlatot Hicsó György, a Szolnoki Szakképzési Centrum kancellárja nyitotta meg, ezt követően pedig Farkas Laura dekoratőr tanuló csodás hangja csendült fel a teremben, ahol a tárlatról Boldizsár-Molnár Györgyi munkaközösség vezető mesélt hírportálunknak. 

– Nyolc festőművész és grafikus kollégával közösen hoztuk létre ez a tárlatot, amelynek célja, hogy bemutassa, az oktatók munkáit, hiszen a tanításon kívül is többen aktívan alkotnak – kezdte mondanivalóját a festőművész. 

Összesen 24 színes alkotás született a kiállítók munkaiból
Fotó: Köllő Judit

– A névválasztás is igen egyszerű volt, hiszen bár a tyúk maga nem központi elem a tárlaton, mégis több alkotáson fellelhető. 

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!