Előadás

2024.01.08. 11:30

Fergeteges újévi koncertet adtak az Operettszínház művészei Jászfényszarun

Csodálatos operett és musical dallamok csendültek fel az esten.

Illés Anita

Vastapssal köszönte meg a jászfényszarui közönség az újévi gálaműsort. Fotónkon balról jobbra: Dénes Viktor, Bojtos Luca, Kiss Diána és Hommonay Zsolt

Fotó: Pesti József

Telt ház fogadta a Budapesti Operettszínház művészeit vasárnap este a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Az újévi gálakoncerten Bordásné Kovács Katalin, a közművelődési intézmény igazgatója köszöntötte a résztvevőket: egészséget, békét, megelégedést kívánt mindenkinek az új esztendőre. 

A Cintányéros cudar világ című műsorban népszerű operett és musical slágerek csendültek fel Kiss Diána, Bojtos Luca, Hommonay Zsolt és Dénes Viktor művészek előadásában. Közreműködött a Budapesti Operettszínház zenekara. Az élő zene és az operett varázsa teljesen magával ragadta a közönséget. 

A program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet Petőfi-programja keretében valósult meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!