Vetélkedő

2024.03.02. 17:00

Játékos fejtörőkön szórakoztak a rákóczifalvaiak

Ismét remek hangulat jellemezte a péntek este Rákóczifalván megrendezett vetélkedőt. A Batyus Kocsma Quiz elnevezésű játékos verseny egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Kovács Berta

A vetélkedőre ezúttal is három-hat fős csapatokat, helyi közösségeket, baráti köröket vártak. Mint Császiné Csáti Réka, a programot szervező Varsány Közösségi Ház igazgatója elmondta, a résztvevők között a huszonévesektől a hatvan pluszosokig minden korosztály képviselte magát, és a falvaiak mellett még Pest környékéről is jöttek játékosok a rokonság biztatására.

kvíz, játék, program
Törhették a fejüket a feladványokon a vetélkedő csapatok tagjai
Forrás: Beküldött fotó

A játékot ezúttal Bartha Ákos kvízmester vezette. Két részletben, harminc-harminc feladvánnyal kellett a csapatoknak megbirkóznia. A vetítéssel vagy zenebejátszással kísért kérdések a zenei feladványoktól kezdve a szóképes fejtörőkön át a filmrészletekig széles területet felöleltek.

Négy csapat különösen brillírozott, fej fej mellett oldotta meg a feladványokat, a végén is csak néhány pont döntött a győzelemről. A pálmát végül a „Kutyaütők” csapata szerezte meg.

A hangulat mindvégig kitűnő volt, a közösségi program nem is ért véget a vetélkedő végével, a versenyzők még utána is ott maradtak a közösségi házban csocsózni vagy csak egy jót beszélgetni. A rágcsálni- és innivalóról pedig a csapatok maguknak gondoskodtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!