Kiállítás

2024.04.12. 19:00

Álmaik ruháját tervezhették meg a szolnoki diákok – videóval

A stílus állt a középpontban a Szolnoki SZC Kreatív Technikum és Szakképző Iskola pénteken délután nyílt „Kreatív divatrajz” című pályázat kiállításán.

Köllő Judit

A „Kreatív divatrajz” kiállításnak az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ aulája adott otthont. Számtalan szülő és barát gyűlt össze, hogy megtekintse a diákok divatrajzait. A megnyitón a Szolnoki Szakképzési Centrum főigazgatója Kalmár Andrea méltatta az eseményt.

Több mint negyven divatrajzzal találkozhatunk az agórában
Fotó: Köllő Judit

Büszkék vagyunk diákjainkra és bízom benne, hogy az iskolában elsajátítottakat a későbbiekben is hasznosítják majd a fiatalok 

– emelte ki a főigazgató.

Az eredetileg általános és középiskolások számára meghirdetett „Tervezd meg álmaid ruháját” című pályázat célja a fiatalok alkotás iránti szeretetének kifejezése. A főként a Szolnoki SZC Kreatív Technikum és Szakképző Iskola tanulóinak alkotásaiból álló kiállításon több mint 40 egyedi rajzzal találkozhatunk, amelyek a divat sokszínűségét mutatják be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!