KÉZILABDA

2018.02.14. 10:22

Nem tudtak csodát tenni a miklósiak

Nem várt könnyű feladat a törökszentmiklósi csapatokra hétvégén, elvégre az első és a második helyezett ellen kellett pályára lépniük. Ennek fényében a tisztes helytállás lehetett az elsődleges céljuk, aminek többé-kevésbé meg is feleltek.

Pabar Gyula

Nagy Attila minden góljáért ádáz csatát vívott.

Forrás: miklostv.com

A listavezető Balmazújváros létszámbeli és fizikális fölényét a Székács KE játékosai lelkesedéssel próbálták kompenzálni. Mindez az első félidő közepéig sikerült is nekik, ám ezt követően számos vitatható ítélet született, ami mindannyiszor a miklósiakat sújtotta, vendégeik pedig ezt kihasználva, bebiztosították győzelmüket.

TÖRÖKSZENTMIKLÓSI SZÉKÁCS – BALMAZÚJVÁROSI KK 28–31 (16–19)

Székács sportcsarnok, 150 néző. V.: Kovács M., Wenzel

SZÉKÁCS: Nagy D. – Holló 10, Kovács A., Takács P. 5, Nagy A. 4, Csanádi V. 1, Bor 2. Csere: Rizinger (kapus), Szöllősi 4, Nagy I. 2, Halász P.

Edző: Szloska Krisztián

SZLOSKA KRISZTIÁN: – A vereség ellenére minden játékosomat dicséret illeti.

A Mezőkövesd a Balmazújvároshoz hasonlóan szeretne visszajutni az élvonalba, ezért számára egy TKE elleni meccs a kötelező kategóriába tartozik.

Ennek megfelelően sok lehetőséget nem is adott csapatunknak, amely ugyan többször is visszazárkózott, reális esélye nem volt a győzelemre.

Nagy Attila minden góljáért ádáz csatát vívott.
Forrás: miklostv.com

MEZŐKÖVESDI KC – TÖRÖKSZENTMIKLÓSI KE 35–27 (20–13)

Mezőkövesd, 500 néző. V.: Rontó, Szanyi

TKE: Kovács R. – Duzsi 1, Erdélyi, ZSIGMOND 4, Dancs 2, Kovács I. 5, Gál D. Csere: Stavri (kapus), FARKAS K. 4, Forgács P. 5, MÜLLER 5, Nagy T., Nyeső 1, Túri, Vujovics.

Edző: Dankó Ervin

DANKÓ ERVIN: – Sokkal szorosabbá is tehettük volna a találkozót, ha nincs az a durván hét-nyolc érthetetlen, ki nem kényszerített hibánk, melyekből sorra kaptuk a könnyű gólokat.

További eredmények: Kecskemét–Ózd 29–26, Békés–Szeged 25–18, Nyíregyháza–Lajosmizse 28–25, DEAC–Algyő 32–33

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában