LABDARÚGÁS

2018.02.12. 10:00

Vereség a táborzárón

A szombati, Pécs elleni felkészülési mérkőzéssel zárult a sárvári edzőtábor a Szolnoki MÁV FC számára. Balogh Pál tanítványai hazafelé jövet, a csákvári műfüvön mérkőztek meg a jelenleg az NB III. közép csoportjában szereplő baranyai együttessel.

Pabar Gyula

A MÁV edzői stábja árgus szemmel figyelte a történéseket.

Fotó: Mészáros János

SZOLNOKI MÁV FC – PÉCSI MFC 1–2 (1–1)

SZOLNOK: Gazsi – Molnár R. (Berdó, 68.), Horgosi, Balogh M. (Papp Sz. – a szünetben), Földi – Farkas A., Kenderes – Jasarevic (Kánya, 76.), Pantovics (Katona Gy., 68., Bonivárt, 76.), Tóth L. (Nyerges, 76.) – Olasz. Vezetőedző: Balogh Pál. Edző: Antal Gábor.

GÓLSZERZŐK: Olasz (40.), ill. Beke 2 (26., 75.)

A szolnokiak rögtön az elején gólhelyzetbe kerültek, de Tóth László nem élt a kínálkozó lehetőséggel.

Ellentétben a Péccsel, amely a 24. percben egy, a mieink által vezetett támadást kontrázott meg nagyszerűen, és a lekészített labdát Beke Péter elemi erővel lőtte a léc alá, 0–1. Szerencsére még a szünet előtt összejött az egyenlítés, Pantovics Nikola szögletére Olasz Dénes érkezett jó ütemben, s fejelt Sólyom Csaba kapujába.

Az iram a térfélcserét követően sem hagyott alább, mindkét fél eljutott helyzetekig, de ezekből csak egy gólt született, méghozzá pécsi oldalon, ismét Beke volt eredményes, 1–2.

A MÁV edzői stábja árgus szemmel figyelte a történéseket.
Fotós: Mészáros János

A tavaszi rajt előtti főpróbát szombaton, a Mezőkövesd otthonában tartja a MÁV.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK

Cegléd–Jászberény 0–1, Eger–Tiszafüred 3–2, Szajol–­Pilis 0–4, Jánoshida–Nagykáta 0–3, Karcag–Törökszentmiklós 3–5, Tápiószecső–Jászfényszaru 3–2, Mezőtúr–Kisújszállás 4–1, Tószeg–Besenyszög 9–0, Fegyvernek–Kunhegyes 3–4, Martfű–Rákóczifalva 0–4, Tiszakécske II–Tiszaföldvár 4–0, Tiszajenő–Abony 5–2, Jászdózsa–Jászalsószentgyörgy 5–2.

Heves megyei téli kupa, rájátszás: Jászárokszállás–Recsk 18–0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában