JÉGKORONG

2018.03.07. 11:18

A harmadik meccs fogja eldönteni a párharcot

Nem sikerült ­lezárnia az ötödik helyért folyó párharcot a Jászberénynek, de még van rá lehető­sége, hogy megtegye – csak ahhoz megint rengeteget kell utaznia.

P. Gy.

Bálint Artúréknak (középen) ezúttal fejet kellett hajtaniuk.

Fotó: Gémesi Balázs

Pedig minden jel arra­ utalt, hogy meglehet a győzelem, Szerdahelyi Gáborék ugyanis szépen eldugták a korongot, és számtalan, mondhatni százszázalékos helyzetet dolgoztak ki.

Henczi Bendegúz azonban keresztülhúzta­ a számításaikat, a házigazdák fiatal hálóőre végig extázisban védett, a harminchét kapura tartó lövésből harmincötöt megfogott, ami döntőnek bizonyult.

ZALAEGERSZEGI TITÁNOK –JÁSZBERÉNY HC 5–2 (0–0, 3–0, 2–2)

Zalaegerszeg, 110 néző. ­Vezette: Mayer István (Molnár József, Németh Norbert)

ZALAEGERSZEG: HENCZI B. (kapus), Henczi Gy., TÓTH B. 1 – Kiss M., Simon A., Szabó K. Második sor: Kéner, KISS B. 2 – AMBRUS 1, BOSNYÁK, CSATA 1. Harmadik sor: Gombos – Bekő, Kolath, Ronga.

Vezetőedző: Csata Csaba

JÁSZBERÉNY: BARANYI (­kapus), Bató, NAGY I Z. 1 – Bálint, Szajka, Tóth I. 1. Második sor: Rácz T., Szabó D. – ­Gedei, Hajdú Á., Szerdahelyi.

Vezetőedző: Szerdahelyi Gábor

Bálint Artúréknak (középen) ezúttal fejet kellett hajtaniuk.
Fotós: Gémesi Balázs

SZERDAHELYI GÁBOR: – Sportszerű és az osztályhoz mérten kiemelkedő iramú találkozón bizonyult jobbnak az Egerszeg. A hazaiak sikeréhez Henczi Bendegúz extra, kilencvennégy százalékos kapusteljesítménye nagyban hozzájárult.

A két győzelemig tartó párharc állása ezzel 1–1-re módosult. A harmadik mérkőzés időpontjáról még egyeztetnek a felek. Ami biztos, hogy a mindent eldöntő összecsapást is Zalaegerszegen rendezik a versenykiírásban foglaltak alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában