LABDARÚGÁS

2018.03.02. 10:37

Nagy eséllyel elhalasztják a megyei rangadót is

Ami megyei szinten kivitelezhető – történetesen az, hogy a mérkőzéseket adott esetben műfűre vigyék a csapatok –, az az NB-s osztályokban nem engedélyezett, így nem kizárt, hogy a hét végén nem rendeznek fordulót a profi bajnokságokban.

Pabar Gyula

Ősszel nagy csatában a Berény (fehérben) nyert 2–1-re

Forrás: Pesti J.

Mint, arról több fórumon is olvasni lehetett a napokban, a tizenkét élvonalbeli klub közül tíz a halasztás mellett kardoskodik, mondván, ilyen időjárási körülmények mellett a pályák többsége eleve alkalmatlan a játékra, nem beszélve arról, hogy a játékosok még nagyobb sérülésveszélynek lennének kitéve.

Ezek fényében cseppet sem lennénk meglepődve, ha a szombaton 14.30-ra kiírt Tiszafüred–Jászberény megyei rangadót elhalasztanák.

– E-mailben kellett beszámolót küldenünk az MLSZ felé a pályánk állapotáról, mindezt fotókkal megspékelve – tudtuk meg Csillag Lászlótól, a Tiszafüredi VSE vezetőedzőjétől.

– A miénken még mindig áll a hó, így szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy itt mi szombaton meccset játsszunk a Jászberénnyel. Egyébként is, ha addigra a hó el is olvad, a pálya még nem lesz alkalmas a játékra, alatta ugyanis a jégréteg megmarad, ami komoly sérülésveszélyt rejt magában.

A megyei rivális háza táján sem tudnak mást tenni, mint kivárni, azaz dehogy, ugyanúgy készülni, mintha minden a rendes forgatókönyv szerint alakulna.

Ősszel nagy csatában a Berény (fehérben) nyert 2–1-re
Forrás: Pesti J.

– Bár sok mendemonda kering a hétvégi meccsekkel kapcsolatban, mi úgy készülünk, hogy pályára lépünk Tiszafüreden. Biztos vagyok benne, hogy a hazaiak mindent elkövetnek azért, hogy használható állapotba hozzák a pályát – nyilatkozta Arany László, a Jászberényi FC szakvezetője a klub honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában