TAEKWON-DO

2018.07.27. 14:45

Világbajnokságra készülnek a berényi harcművészek

Harmincöt évvel ezelőtt jött létre a JSE Kondor ITF Taekwon-Do Szakosztálya.

Banka Csaba

Jó hangulatú nyílt edzéssel zárták az edzőtábort

Fotó: Banka Csaba

A koreai harcművészet jászberényi művelői a jeles évfordulóról is megemlékeztek, amikor a napokban egy nyílt edzést hirdettek meg jelenlegi és korábbi sportolóik számára, a Jászdózsán tartott edzőtáboruk zárónapján.

Soós László szakosztályvezető elmondta, hogy komoly munkát végeztek az elmúlt hónapokban fiatal versenyzőik. Részt vettek június elején az Esztergomban megrendezett WAKO utánpótlás kick-box magyar bajnokságon, a Király Team Kick-Box Akadémia színeiben.

Közülük Török Karola, Száraz Gergő és Tűzkő Olivér eredményeikkel jogosulttá váltak, hogy hazánkat képviseljék a szeptember közepén Olaszországban megrendezendő WAKO kick-box világbajnokságon.

Jó hangulatú nyílt edzéssel zárták az edzőtábort
Fotó: Banka Csaba

Ennek megfelelően a válogatott sportolók már most a szeptemberi világversenyre, a csoport többi tagja pedig a nyár végi övvizsgákra, valamint természetesen az őszi versenyszezonra készülnek ezekben a hetekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában